Daikin Gaziantep

Daikin Gaziantep

Daikin Gaziantep genelinde sıklıkla tercih edilen bir iklimlendirme markası. Dayanıklılığı ve modern teknolojisi ile öne çıkan Daikin ile her türlü koşulda ısıtma - soğutma, sıcak su ihtiyacının karşılanması mümkün. Özellikle klima bazında değerlendirildiğinde Gaziantep’in iklim koşullarında yeterli gelecek, aynı zamanda da tüketimde tasarruf sağlayacak marka olarak öne çıkan Daikin hakkında gerekli tüm bilgiyi Klimera sizin için sağlıyor. Gaziantep özelinde ve tüm ülke çapında iklimlendirme sektörü incelendiğinde müşteri memnuniyeti, çevreye saygı ve tasarruf nitelikleri ile öne çıkan belli başlı markalar bulunuyor. Çokça bilinen, tercih edilen iklimlendirmede öncü markaların, bu durumu stabil halde sürdürebilmelerinin altında uzun yılların tecrübesi ve sürekli gelişime ve yeniliğe açık olan kurumsal tavırları yatıyor. Bu denli hızlı gelişen ve değişen teknoloji dünyasını, iklimlendirme özelinde takip etmek ve Daikin gibi küresel markaları Gaziantep halkının sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam etmesini sağlamak, Klimera gibi öncü firmaların görevidir. Görevimizin bilincinde olarak kendimizi sürekli yeniliyor, Gaziantep halkının hak ettiği Daikin servis hizmetini sağlıyoruz.

Daikin Hakkında

Daikin Gaziantep ve diğer bölge illerinde uzun süredir ürün pazarlaması yapıyor. Marka olarak ülkemize esas itibari ile 1978 yılında distribütörler aracılığı ile giren Daikin, sonraki yıllarda pazarlama ve üretim stratejilerinde değişime gitti. 1950 yılında küresel iklimlendirme sektöründe rol almaya başlayan firma, ülkemizdeki en ciddi girişimini 2011 yılında yaptı. Öz sermayesini kullanarak 2011 yılında Airfel markasını satın aldı ve Türkiye’ye tam anlamı ile giriş yapmış oldu. Günümüzde Hendek’teki üretim tesislerinde başta kombi ve klima üniteleri olmak üzere panel radyatörler, fancoil, klima santralleri gibi pek çok iklimlendirme, ısıtma cihaz ve ekipmanları ile donanım parçalarının üretimi yapılmaktadır. Ülkemizde hem üretim hem de pazarlama anlamında Daikin iyi bir konumdadır. Daikin Gaziantep ve diğer bölge illerinde hem konut hem de iş yeri iklimlendirme sistemlerinde hizmet vermektedir.

Daikin Gaziantep Servisi Klimera

Daikin Gaziantep servisi Klimera, bazı temel düsturlar çerçevesinde kaliteli satış ve servis hizmeti sunar. Alanında öncü bir firma olma gayesi ile çıktığı yolda Klimera, tüm müşterilerinin kesin memnuniyeti için sürekli çalışmakla yükümlü olduğunun bilincindedir. İşte bu inancın muhafazası için bazı değerler ile hareket edilir.

 Yeniliğin Takibi

Daikin gibi büyük markalar, Ar-Ge çalışmalarına asla ara vermeden devam ederler. Sürekli çağın gereksinimleri doğrultusunda bir yenilenme çabası vardır. Bu çabaya Klimera da ortaktır. Güncel sistemlerin çalışma prensiplerinin bilinmesi ve her müşteriye bilinçli bir hizmet verilmesi için Klimera da kendini sürekli yeniler ve tüm yenilikleri takip eder.

Ekip Üyelerinin Sürekli Eğitimi

Sadece yenilenmek asla kafi gelmez. Kurumsal işleyişin sürdürülebilir şekilde mevcudiyetini sağlamak ancak ehil ekip üyeleri ile mümkün olur. Bunun için de Klimera tüm ekip üyelerinin sürekli kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak eğitimler verir.

Kalifiye Ekip Üyeleri

Doğru hizmet ancak doğru profesyonel ile verilir. Her bir ekip üyemizin hem Daikin teknolojisinden hem de Gaziantep halkının beklentilerinden tam manası ile anlıyor olması gerekir. Mutlu müşteriler için işinin ehli ekip üyelerimiz ile sizlere hizmet sunarız.

Şeffaf Hizmet

Daikin Gaziantep servisi veya satış hizmeti için bizimle iletişime geçtiğiniz an itibari ile tamamen şeffaf bir çalışma prosedürü ile karşılaşırsınız. Tüm sorularınız içtenlikle cevaplanır ve aldığınız hizmetin her aşamasından haberdar olursunuz.

0 850 222 2 878
info@klimera.com.tr
Pzt - Cmt 8.00 - 18.00
Pazar Kapalı
Merkez : Fatih Cd. No:80, 35170 Konak/İzmir
Şube : Güvenevler Mah.29023 Nolu Cad. No:2/BD Şehitkamil / GAZİANTEP