Gaziantep Daikin

Gaziantep Daikin

Gaziantep Daikin

Gaziantep Daikin satış ve servis hizmetini en doğru adresten, Klimera’dan alıyor. Bir işin yönetiminin yeterince profesyonel olması için o işe mutlaka bir sanat gözü ile bakılmalıdır. Zira müşteri memnuniyetini en yüksekte tutmak gerçekten bir sanattır. Bu sanatın icrası iklimlendirme sektöründe gerçekleştirildiğindeyse çok daha fazla dikkat ve önem gerekir. Gaziantep gibi ekstrem hava koşullarına sahip iklimler yaşayan şehirlerde, Daikin gibi küresel bilinirliğe sahip markalarca yapılacak olan iklimlendirme çalışmaları her aşamada ustalık ve profesyonellik ister. Yaptığınız işe hakimiyetinizin yanı sıra kullandığınız ekipmanın teknolojisine de hakimiyetiniz son derece önemlidir. Yaz aylarında sağlıklı bir serinleme, kış aylarında sağlıklı bir ısınma sağlanabilmesi için fizibilite çalışmasından itibaren tüm süreçler şeffaf ve itinalı bir şekilde yönetilmelidir. Gaziantep şehri Daikin marka klima sistemleri için satış ve servis hizmetini Klimera’dan alarak doğru, dürüst ve kaliteli hizmet alabilme endişesini asla yaşamıyor. Üstelik daha uzun ömürlü bir klima kullanımı için size basit tüyolar sunuyor ve memnuniyetini bize uğramadığınızda bile devam ettirme garantisi sağlıyoruz.

 

Daikin Gaziantep Klima Servisi Klimeradan Tasarruf Tavsiyeleri

Klima ve benzeri bina içi iklimlendirme sistemlerinin temelde çok basit çalışma prensipleri vardır. Elbette sağlıklı ve dengeli çalışan bir iklimlendirme sistemi için profesyonel bakım hizmet almak mutlaka gerekir. Özellikle mevsim geçişlerinde klimalarınızın bakımlarını Klimera uzman ekibine tam zamanında yaptırarak Daikin klimanızı çok daha uzun süre keyifle kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

1.      Ortam İzolasyonunu Sağlayın

Gerek enerji tasarrufu gerekse de klima ünitelerinizin ömrünün daha uzun olması için mutlaka ortam izolasyonu sağlanmalıdır. Serinletilmeye çalışılan ortama sürekli dış ortamın sıcak ya da soğuk havası giriyor ise klimanız çok daha fazla çalışacak ve daha fazla enerji tüketecektir. Filtreleri daha erken dolacak, bakım zamanı daha erken gelecektir. İç ve dış izolasyonu yapılmış binalarda ısıtma ve soğutma çok daha kolay ve tasarruflu sağlanır. Hem soğutma hem de ısıtma özelliklerini kullanırken mümkün olduğu kadar kapı ve pencereleri kapalı tutmaya, ortamın ısısını değiştirecek açıklıkları kapatmaya çalışın.

2.      İdeal Oda Sıcaklığa Göre Ayarlama Yapın

Oturulan ve yaşam alanı olarak kullanılan odalar için tavsiye edilen ideal oda sıcaklığı ortalama 21 derecedir. Bu insan bedeni için dış ortamda sağlanabilecek en ideal sıcaklık olarak belirtilmiştir. Soğutma ve ısıtmada 21 derecelik sıcaklığın sabite alınması sizin için faydalı olacaktır. Çok sıcak havalarda çok düşük derecelerde klima çalıştırmak enerji tüketimini artırır, klima ömrünü kısaltır ve sağlığınız için de uygun değildir. Çok serin havalarda da tersi işlem aynı sonuçlara neden olacaktır.

3.      Düzenli Bakım Yaptırmayı İhmal Etmeyin

Klima bakımı yaptırmak bir masraf olarak görülmemelidir. Sezonluk bakımlarınızın Klimera tarafından profesyonelce yapılması size olası arızalardan kurtulma şansı verir. Bakımlı klima arzu ettiğiniz şekilde verimli ve uzun ömürlü çalışır. Özellikle gaz ve yağ kontrolleri ile birlikte filtre kontrolleri muhakkak yapılmalıdır. 6 ayda bir yapılacak kontroller klimanızı sağlıklı kullanmanız için son derece önemli. Klimanızın toz filtrelerinin tıkanma olmadan temizlenmesi ya da değiştirilmesi, hem klimanızın çalışma performansının yüksek kalmasını sağlayacak hem de içeride dolaşan havanın hep temiz kalmasına yardımcı olacaktır.

4.      Ömrünü Doldurmuş Klimaları Kullanmaya Devam Etmekte Israrcı Olmayın

Her cihazın olduğu gibi klimalarında bir kullanım ömrü vardır. Ortalama 10 yıldan sonra klimalar ilk günkü verimleri ile çalışabilmek için yaklaşık %40 daha fazla enerji harcarlar. Tasarruf etmeye çalışırken daha fazla harcayan bir klima ile aile ekonomisine zarar vermemek gerekir. Bu durumdan kurtulabilmek için dilediğiniz zaman Gaziantep Daikin servisi olarak daima yanınızda olan Klimera’ya uğrayabilirsiniz.

0 850 222 2 878
info@klimera.com.tr
Pzt - Cmt 8.00 - 18.00
Pazar Kapalı
Merkez : Fatih Cd. No:80, 35170 Konak/İzmir
Şube : Güvenevler Mah.29023 Nolu Cad. No:2/BD Şehitkamil / GAZİANTEP